Академия за Артисти

Академия за Артисти

АКАДЕМИЯ ЗА АРТИСТИ
=====================

Вие сте млади таланти и искате да развиете своите артистични качества. Каним Ви в Академия за Артисти.

КАКВО Е ТОВА?
———————-
*Вие сте танцьор и искате да осъвършенствате своето сценично представяне
*Вие сте певец и искате да разчупите сценичното си присъствие
*Вие сте актьор, но все още танците и пеенето са онази част, която искате да доразвиете в своята игра

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:
——————————-
В нашата програма за артисти са включени:
– класове по танци – балет, латино, модерни, характерни танци, акробатики (според възрастта)
– сценично движения,
– сценично поведение,
– актьорско майсторство,
– вокални класове

Или накратко, всичко, което ще допълни Вашите таланти, за да не сте само танцьор, само певец или само актьор, а АРТИСТ в пълния смисъл на това определение.
Артистичния свят се развива и все повече артисти срещат нуждата да бъдат повече от едно нещо. Всеки ще получи в програмата класове според нуждите си, за да я направим по-ефективна за отделния артист!
В Програма „Академия за Артисти“ няма ограничение във възрастта и квалификацията!
ЗА ВСЕКИ бъдещ АРТИСТ ще бъде изготвена и препоръчана ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА според профила му и нужните допълнителни класове!

„АКАДЕМИЯ ЗА АРТИСТИ – ДЕЦА“
============================
Имаме и специален модул за талантливи деца във възрастова група 6-12г!
В нея под формата на спектакъл, ще открием, работим и развием техните таланти – танц, пеене, актьорска игра! Подготвили сме и изяви на сцена за малчоганите!

ПРЕПОДАВАТЕЛИ:
—————————
И в двата курса взимат участие квалифицирани преподаватели:

Станислава Томова – Хореограф, основател и ръководител на Танцова школа „Sunny Dance studio”. Завършила „Хореографска режисура на съвременен танцов театър и артмениджмънт“. С богат дългогодишен опит в сценичната дейност, опит в работа по танцови, мюзикълни спектакли – авторски танцови спектакли, хореограф на спектакли към Арт център „Арлекин“ и Държавна Опера „Варна“.

Георги Георгиев – Актьор, завършил НАТФИЗ „Кръсю Сарафов“ – Кукли, певец, музикант и танцьор, с дългогодишен сценичен опит. Професионален танцор и специалист танци в Sunny Dance studio, работил като актьор в Държавен куклен театър – Сливен, по настоящем в Държавен куклен театър – Варна, както и с участия в множество артистични проекти.

Иванка Кънева – Педагог – начална педагогика и богат опит като ръководител по организация и провеждане на танцово-артистична сценична дейност на деца.

Кремена Матева – Вокален педагог – преподавател по Поп и Джаз пеене в Национално училище по изкуствата „Добри Христов“. Завършила Поп и джаз пеене -изпълнителски отдел на СУ Св. Климент Охридски, с богат изпълнителски опит в страната и чужбина. Преподавател и организатор на вокални концерти и събития, жури в национални и международни певчески конкурси, с множество награди и изявени ученици в областта на поп и джаз пеене.

Мариела Георгиева – астистент по музикална педагогика – поп и джаз пеене. Завършила Музикално училище – София, профил „Поп и джаз“. С множество изяви и участия в концерти за поп и джаз пеене.

Яна Стоянова – Преподавател по балет, завършила балетна школа „Ангел Мой“ и „Престиж“ на изявената Натали Караван, с диплома и правоспособност за преподавателска работа с деца и младежи. С многжество участия и награди на балетни конкурси и фестивали в страната и чужбина.

ВАЖНО!!!
Академията може да даде възможност за изява на младите таланти при желание от тяхна страна. Но това не е задължително условие. Вие можете да участвате в академията, за да развивате своите собствени качества, без да имате обвързващи условия с основателите и без изяви с Академията! Или можете да участвате в Академията и при желание да участвате в сценични проекти на Академията при други условия!

За формиране на Вашите персонални условия: програма и цена, се свържете с нас на:
Тел: 0884626033 – Станислава Томова
e-mail: sunnydance@abv.bg