Български народни танци в Sunny Dance studio

С новата година идват и нови класове. Ето още една изненада от нас: поради многобройните запитвания и желания, стартираме нов клас по БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ТАНЦИ.

Класът ще се провежда всяка неделя от 18:00ч под ръководството на Кристияна Бобчева – Криси.

Криси танцува от 19 години, като последните 5 се занимава професионално. Танцовия й път започва в самодеен ансамбъл за народни танци ТЦ ” Колеви” с хореограф Георги Колев (8 години), и продължава в СОУ “Елин Пелин” с профил “Хореография” под ръководството на Радослав Иванов. Изучава  Хореография за български народни танци във Варненски Свободен Университет “Черноризец Храбър” и участва в Академичен Танцов Театър при ВСУ. Дипломира се през 2017 г. със степен бакалавър и придобива правоспособност за хореограф-педагог. Работи като изпълнител в професионален състав Balance Company към Pasha Dance Theater Турция, Анталия, лято 2018 г. От началото на 2019г е част от екипа на Sunny Dance studio с активно участие както в класовете, така и в изявите на школата!

Благодарение на Вашия интерес към българските народни танци, Криси ще продължи да поддържа и предава любовта си към нашия фолклор!

Първия клас стртира на 12 Януари 2020г, от 18ч в залата на Sunny Dance studio!

Очакваме Ви!