Станислава Томова

Главен инструктор и основател на Sunny Dance studio

Тя е родена на 07.07.1982 в гр.Варна. Занимава се с танци от малка. През 1993г. започва да танцува народни танци с множество изяви в страната и чужбина. През 2003г. започва да се занимава с аеробика и не след дълго вече е инструктор по латино аеробика.

През 2004г. и 2005г за кратко заминава за САЩ, където, при едно посещение на латино парти, за първи път се запознава със Салсата и е запленена от музиката и удоволствието от този танц. При окончателното си завръщане от САЩ вече е уверена, че е намерила своя танц – Салса. Тогава започва да танцува Салса в Клуб „Бали” – Варна, а 4 месеца по-късно вече е на Салса сцената като изпълнител. Зимата на 2006г. става част от инструкторския и сценичен екип на новооткрития тогава Салса Клуб „Амор” и взимат участия в Международни Салса Фестивали на територията на страната и множество сценични изяви. Участва в Sofia Salsa Open 2008г., където с партньора си завоюват 3-то място – LA Style двойки.

През зимата на 2009г. се присъединява към Професионален балет „Арт Денс”, но продължава да преподава и танцува Салса, като взима участие на Национално състезание по салса „Купа България” в рамките на 6-ти Латино Фанта Фестивал, проведен в София.

Съни и Тома

През 2010г. получава сертификат за професионален инструктор по ZumbaFitness, с което става правия лицензиран инструктор по Zumba Fitness във Варна. Януари 2011г., по покана на Ерик Лалта и Галина Джуранова, взима участие като водещ инструктор по Zumba Fitness в първия Zumba форум в България “TheLatinPlayground”, проведен в София. В края на Април 2011г. взима участие в “CrazySalsaFest 2011” – Мангалия, Румъния с уоркшоп по ZumbaFitness. Съдия на състезание по Салса и Латино-американски танци за деца в рамките на “CrazySalsaFest 2011” Мангалия, Румъния.В началото на Май 2011г. взима участие със ZumbaFitness и в “7 FantaDanceFiesta”, проведен в София, Българя.

Sunny Dance

През Септември 2011г. в Холандия се сдобива със сертификати за второ ниво ZumbaFitnessB2 и ZumbAtomic – Zumba за деца. По насточщем е студентка в магистърската прогвама на Свободен Университет „Хореографска режисура на съвременен танцов театър и артмениджмънт”.

Салсата е онзи танц, който завладява сърцето й. Музиката, ритъмът, усещането от този танц са неща, които не могат да се опишат с думи, но които носят в себе си магията, наречена Салса. Онази магия, страст и отдаденост, с които Съни привлича посетителите в часовете си. Salsa и ZumbaFitness са стиловете, които се вписват перфектно в нейната динамична и новаторска същност.

По настоящем Станислава Кънева – Съни е ръководител на школата “Sunny Dance Studio”.