Sunny Dance studio
Зумба
13.11 2018

Салса за начинаещи – нова група

Салса за начинаещи

Скъпи приятели,

Имаме изключителното удоволствие да Ви поканим на НОВА начинаеща група по Салса Кюбан в Sunny Dance Studio. Ще имате удоволствието да изучавате Салса по утвърдена международна система на един от най-популярните кубински танцьори и преподаватели АЛБЕРТО ВАЛДЕС, поднесена Ви по изключително добър начин от професионалните преподаватели на Sunny Dance studio. Дългогодишен опит в комбинацнация с най-добрата методика Ви гарантира придобиване на умения, с които ще се забавлявате и ще се чувствате наистина добри салса танцьори!

Станете част от семейството на Sunny Dance Studio и изживейте незабравими мигове с нас. Много забавления, партита, фестивали, пикници, нови приятели, НОВО ИЗЖИВЯВАНЕ!

Чрез участието на школата ни в World Team Project, World Masterly, Sunny Dance Studio е първата школа във Варна, която обучава своите ученици по международни програми на световно известни и утвърдени артисти и преподаватели по САЛСА, БАЧАТА, КИЗОМБА като Адриан и Анита (Salsa LA), Алберто Валдес (Salsa Cuban), Адолфо Индокачеа (NY Salsa – mambo), Даниел и Дезире (Bachata), Кореке и Джудит (Bachata), Сара Лопез (Kizomba), Албир Рохас (Kizomba)!

Не е нужно да казваме повече, освен ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Класовете стартират на 27 Ноември 2018г. и ще се провеждат всеки:

Вторник – 19:30ч
Четвъртък – 18:30ч
Важно!!! Предвид предстоящите през м.Декември коледни и новогодишни празници, групата започва през м.Ноември, когато можете да закупите месечна карта-ваучер, която ще важи от 27 Ноември до 21 Декември!
Промоционална цена за първия месец: 8 посещения за 30лв (вместо 40лв.)

За повече информация и записвания – Съни – 0884626033, както и директно на рецепция на школата!

Очакваме Ви!