Sunny Dance studio
Зумба
27.11 2018

Кастинг за сценични танцьори

Кастинг за танцьори

Sunny Dance studio обявява кастинг за танцьори за участие в танцови проекти: танцови спектакли и шоа.
Ако сте танцьори с опит, на възраст между 17 и 25г, и със сериозно желание за развитие и сценична дейност, Sunny Dance studio е мястото, което може да Ви предложи тази възможност!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ:

– Подготовка на репертоар от минимум 15 хореографии за нуждите на форматите, по които работим (посочени по-горе шоа и спектакли с продължителност около 1:30 часа)
– Обучение в стиловете Салса (Кюбан, On1, On2), Бачата, Кизомба, Афро по международни системи от утвърдени световни артисти и преподаватели, както и допълнителни класове като Спортни танци, Модерен балет, Екзерсис и пластика, Характерни танци, с цел развиване универсалността на танцьорите.
– допълнителна възможност за участие на малки и големи сцени, пълна ангажираност през летния сезон по договор със заплащане, участия във фестивали в страната и чужбина.
– допълнителна възможност за развитие и в насока асистентска и преподавателска дейност в школата.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ:

– Танцов опит в една или няколко от областите: Салса, Латино танци, балет (калсически, модерен), Хип-хоп, гимнастика (спортна, художествена), Акробатика (спортна, акробатичен рок), народни танци и др. Това, в което нямате опит, ще научите при нас!
– Желание за развитие в танците – тренировките ни са доста натоварващи. С увеличаване на репертоара се увеличава и натоварването.
– Сериозно отношение към екипа и тренировките. Sunny Dance studio е школа, доказала себе си и утвърдила се с високо сценично ниво и ниво на преподаване. Изискваме сериозно отношение и уважение към работата по проектите, в които кандидатите предстои да участват. Забавлението е част от работата ни, но по-голямо е удовлетворението от постигнатите по-високи нива и развити способности!

Тренировките ще се провеждат 2 пъти седмично от 21:30ч – 23:00ч и един от дните през уикенда през деня – 2 часа!
Месечна членска такса 50лв. на месец. Включва всички часове на подготовка по отделните стилове + часовете за сценична подготовка. (Около 50 танцови часа месечно с изключително квалифицирани преподаватели).

Кандидатите за участие в кастинга трябва да подадат следните документи и информация:

– Мотивационно писмо
– творческа автобиография
– телефон и email за обратна връзка

Документи очакваме до 21 Декември 2018г. на email: sunnydance@abv.bg.!

След като разгледаме документите, одобрените ще бъдат поканени за танцовата част от кастинга в залата на Sunny Dance studio, която ще се проведе на 19 Януари 2019г. Часът ще бъде уточнен за всеки от кандидатите по график.

КАКВО ДА ПОДГОТВИТЕ ЗА ТАНЦОВИЯ КАСТИНГ:

Нужно да подготвите до 1:30 мин хореография, на избрана от Вас музика, която да представи най-добре Вашите качества и умения!

За допълнителни въпроси и информация: 0884626033 или sunnydance@abv.bg