Sunny Dance studio
Зумба
29.07 2018

Стартираме нова група по Бачата

Имаме изключителното удоволствие да Ви поканим на НОВА начинаеща група по Bachata в Sunny Dance Studio.

Нова група по Бачата

Станете част от семейството на Sunny Dance Studio и изживейте незабравими мигове с нас. Много забавления, партита, фестивали, пикници, нови приятели, НОВО ИЗЖИВЯВАНЕ!

Ако Bachata е Ваша страст, Sunny Dance studio е Вашето място да научите този стил!

Само през м.Август вземете Ваучер за Бачата за 8лв за м.Август.

Класът стартира на 15 Август 2018г. и ще се провеждат всека СРЯДА – 19:30ч.

Чрез участието на школата ни в World Team Project, World Masterly, Sunny Dance Studio е първата школа във Варна, която обучава своите ученици по международни програми на световно известни и утвърдени артисти и преподаватели по САЛСА, БАЧАТА, КИЗОМБА като Адриан и Анита, Даниел и Дезире, Кореке и Джудит, Сара Лопез, Албир Рохас!

Не е нужно да казваме повече, освен ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

Гордеем се с многобройните ни ученици, които след обучението си в Sunny Dance studio предадоха нов облик на Бачата танца на дансинга, както и със сценичните си изпълнения с хореографии Bachata Sensual.

Състезателните двойки на Sunny Dance studio постигнаха голям успех с шампионски титли на състезания по Бачата още с първото си участие на състезания през 2018г.

Sunny Dance studio обучава учениците си по специален метод, чрез който се научаваме се да танцуваме свободно, да импровизираме и да правим танца си интересен, разнообразен и приятен за нас и партньора.

За повече информация и записвания – Съни – 0884626033, както и директно на рецепция на школата!