Sunny Dance studio
Зумба
04.11 2017

БАЧАТА и КИЗОМБА Начинаещи

бачата и кизомба

1. Bachata & Bachata Sensual:

Вече 5 години Sunny Dance studio развива Bachata Sensual във Варна, запознавайки танцуващите този стил със световните тенденции, тънкости за водене и следване, техники и пластика в този красив, но специфичен стил Бачата.

Sunny Dance studio е първата и единствена школа във Варна, която получи правата и участва в World Team Project Bachata с титуляри Даниел и Дезире, известни с уникален и актуален бачата стил. Работим и по системата на прочутите създатели на Bachata Sensual – Корке и Джудит.
Гордеем се с многобройните ни ученици, които след обучението си в Sunny Dance studio предадоха нов облик на Бачата танца на дансинга, както и със сценичните си изпълнения с хореографии Bachata Sensual.

2. Кизомба за начинаещи

Една магия с полъх нежен,
прекрасен танц на нежността,
със лекота и стил небрежно
се носим в ритъма на Кизомба!

Потопете се и Вие в тази нежна емоция с нас. Каним Ви да преоткриете себе си в света на Кизомба в класовете за НАЧИНАЕЩИ в Sunny Dance studio!

Класовете стартират на 24 Октомври 2017г. и се провеждат всеки Вторник от 18:30ч!

Очакваме Ви да помечтаем заедно в ритъма на сърцето!

Sunny Dance studio обучава учениците си по специален метод, чрез който се научаваме се да танцуваме свободно, да импровизираме и да правим танца си интересен, разнообразен и приятен за нас и партньора.

Ако Bachata Sensual и/или Кизомба са Ваша страст, Sunny Dance studio е Вашето място да научите тези стилове!

Класовете за начинаещи стартират на 1 Ноември 2017г. и ще се провеждат както следва:

Кизомба Начинаещи – всеки вторник – 18:30ч
Бачата Начинаещи – всяка сряда от 20:30ч.

Желаещите да посещават двата стила, могат да закупят комбинирана месечна карта за 8 посещения – 4 Кизомба и 4 Бачата, на цена 35лв!
Ако практикувате или искате да практикувате и Салса Кюбан и/или ЛА Салса, школата предлага и още възможности за комбинирани карти за всички, желани от Вас стилове. За повече информация се обърнете към нас на място в школата, на посочения телефон за контакт или се информирайте за опциите в страница “График и цени” на сайта!

Очакваме Ви!