Sunny Dance studio
Зумба
24.06 2017

Втори Прием за Проектите по Салса и Бачата

Втори прием

Скъпи приятели,

В най-слънчевия и любим за мен месец, по случай мой личен празник, искам да направя подарък на всички Вас, любители на Салса и Бачата, които харесвате артисти като Джони Вазкес и Даниел и Дезире.

Само през м. Юли обявяваме втори прием за всички желаещи да се включат в проектите Desiree Ladies, Johnny Manstyle & Daniel & Desire – Que Bonito.

Промоцията 2 в 1 дава възможност на всички дами и кавалери да се включат в двата проекта на пакетна промоционална цена:

1. Desiree Ladies + Daniel y Desiree Que Bonito – 55лв (при стандартна цена 45+30 = 75)
2. Johnny Manstyle + Daniel y Desiree Que Bonito – 55лв

С тези проекти получавате и уникална възможност да се изявите на сцената на Romantic Bachata & Kizomba Fest на 6-8.10.2017г, Камчия, България, както и на Latin Dance Festival & WTP Meeting, Lloret de Mar, Barcelona, Spain, както и на много други сцени и мероприятия.

Повече подробности за за бенефисите от тези проекти може да прочетете в края на анонса на събитието.

Тази цена важи да първите 3 месеца (Юли, Август и Септември)

Разбира се можете да се включите и в проектите по отделно, за повече подробности се обърнете към мен в школата или на лично съобщение.

ВАЖНО!!! Всички, които до момента посещават само един от двата проекта, могат да се включат и в другия, който не посещават все още, като ползват обявената пакетна цена.

Изисквания:

1. Няма възрастови ограничения към участниците в проекта;
2. За да се включите в проекта, е желателно да сте готова сформирана двойка за проекта по двойки;
3. Включването в проекта става само чрез заплащане на първата такса. Това е месечна такса за участие в проекта;
4. Участниците трябва да са танцували и/или в момента да танцуват Бачата/за мъжете и Салса, според желания проект (проектът би бил труден за абсолютно начинаещи, които не посещават редовна школа по Бачата и/или Салса);
5. ВАЖНО!!! За да участвате в проекта е необходимо да сте сигурни, че искате да участвате в следващите 3 месеца!

График на репетициите:

Desiree Ladies – четвъртък – 20:30ч
Daniel & Desiree – събота – 20:00ч
Johnny Manstyle – неделя – 17:00ч

За повече информация: Съни – 0884626033, или на лично съобщение.

Бенефиси от участието по проектите:

Проектите са насочени към изучаване на хореографии на прочутите Бачата и Салса артисти, които се изучават от екипи по Бачата и Салса в школи от цял свят. Екипите разполагат и ползват обучителни видеа на Даниел и Дезире по Бачата, и Джони Вазкес по Салса мен стай, а школата представител на града, Sunny Dance studio, предоставя залата за работа по проектите по график и треньорски екип. Процесът разбира се се следи от водещите артисти чрез записи и онлайн връзка. След приключване на изучаване на хореографията, тя се представя в готов вид на титулярите на проекта, при чието одобрение екипът от двойки получава уникални възможности. Участниците в проекта могат да бъдат избрани и при желание да вземат многжество участия в страната и чужбина заедно с други международни участници в проекта под името Daniel & Desiree World Dance Team за Бачата eи Johnny World Dance Team, както и шанс да участват в Online Dance Cup.

За тези, които нямат такива амбиции, не е задължително да участват на сцена, но получават нови, интересни знания и умения от извора.

Не пропускайте тези уникални възможности!