Sunny Dance studio
Зумба
14.12 2016

World Team Project – New Season

World Team Project

Скъпи приятели, след големия успех на първия сезон по проекта на Daniel and Desiree – Bachata Sensual Хореорафия, Sunny Dance studio представя нова възможност на всички любители на Bachata Sensual. Школата е първата и единствена одобрена да организира и ръководи екип във Варна за World Dance Project – Bachata Sensual with Daniel & Desiree.

Проектът е насочен към изучаване на хореография на прочутите Бачата артисти, която се изучава от екипи по Бачата в школи от цял свят. Екипите разполагат и ползват обучителни видеа на Даниел и Дезире по Бачата, а школата представител на града, Sunny Dance studio, предоставя залата за работа по проектите по график и треньорски екип. Процесът разбира се се следи от водещите артисти чрез записи и онлайн връзка. След приключване на изучаване на хореографията, тя се представя в готов вид на титулярите на проекта, при чието одобрение екипът от двойки получава уникални възможности. Участниците в проекта могат да бъдат избрани и при желание да вземат многжество участия в страната и чужбина заедно с други международни участници в проекта под името Daniel & Desiree World Dance Team за Бачата както и шанс да участват в Online Dance Cup. За тези, които нямат такива амбиции, не е задължително да участват на сцена, но получават нови, интересни знания и умения от извора.

Изисквания:

1. Няма възрастови ограничения към участниците в проекта;
2. За да се включите в проекта, е желателно да сте готова сформирана двойка;
3. Включването в проекта става само чрез заплащане на първата такса от 45лв. Това е месечна такса за участие в проекта;
4. Участниците трябва да са танцували и/или в момента да танцуват Бачата според желания проект (проектът би бил труден за абсолютно начинаещи, които не посещават редовна школа по Бачата);
5. ВАЖНО!!! За да участвате в проекта е необходимо да сте сигурни, че искате да участвате в следващите поне 6 месеца ( средна продължителност за работа по една хореография до задоволително ниво) !!!
6. Записването е за един проект, като цената на един проект е 45 лв/месец.
7. Часовете ще се провеждат всяка Събота от 20:00ч (първоначално един път седмично с тенденция за втори час)
8. Всеки, който участва в друг проект на Sunny Dance studio: Kizomba – Albir & Sara, Kziomba Ladies – Sara Lopez, Bahcata Ladies – Desiree, получава 10% отстъпка от цената на проекта!
9. КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ!!! Запишете се като двойка за проекта до Коледа и платете пакетна цена от 70лв (по 35лв на човек от двойката) за м.Януари!

За записвания и повече информация: Съни – 0884 626033 и на лично съобщение, както и лично в залата на Sunny Dance studio!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОЗИ УНИКАЛЕН ШАНС!!!