Sunny Dance studio
Зумба
12.09 2016

Танцова програма за Деца

Танцова програма за Деца

От м.Октомври Sunny Dance studio ще стартира новия сезон за танци за деца! Децата на възраст от 6 до 11г. ще се потопят в един богат танцов свят, където ще се забавляват, ще се научат да танцуват и им предстоят множество танцови изяви, в които да демонстрират развитието си.

Танцова програма за деца включва Зумба за деца, Салса и Латино танци, Модерни танци и хореографии. Танцова програма е изключително ефективна и забавна за деца на възраст от 6 до 11 години. В тази програма по интересен и динамичен начин, под формата на много танци, Вашите деца развиват двигателни, координационни качества и пластика, развива се тяхното бързо мислене, интелект и реакции.

Танцовата програма за деца е отличен начин Вашите деца да попаднат в позитивна среда и да възпитат в себе си навици като екипна работа и позитивно отношение и приятелства с другите деца!

В класовете освен танцови способности, развиваме и пластични качества и гимнастически умения – шпагати, колела, мостове.

През месец Септември тече записване на нови деца в класа! Класовете ще бъдат 3 пъти седмично и ще стартират в началото на м.Октомври!

Класовете стартират на 4-ти Октомври и ще се провеждат по следния график:
Вторник – 17:30ч – Зумба за Деца – 6-11г
Петък – 17:30ч – Зумба за Деца – Модерни танци хореография – 6-11г.
Събота – 16:00ч – САЛСА и латино за Деца – 6-11г.

ОЧАКВАМЕ ВИ!