Sunny Dance studio
Зумба
08.04 2016

Бачата и Кизомба – World Team Project

Sunny Dance studio представя уникална възможност на всички любители на Bachata Sensual и Kizomba. Школата е първата и единствена одобрена да организира и ръководи екип във Варна за World Dance Project – Bachata Sensual with Daniel & Desiree и Kizomba with Isabelle and Felicien.

Проектите са насочени към изучаване на хореография на прочутите Бачата и Кизомба артисти, която се изучава от екипи по Бачата и Кизомба в школи от цял свят. Екипите разполагат и ползват обучителни видеа на Даниел и Дезире по Бачата и/или Изабел и Фелисиен по Кизомба, а школата представител на града, Sunny Dance studio, предоставя залата за работа по проектите по график. Процесът разбира се се следи от водещите артисти чрез записи и онлайн връзка. След приключване на хореографиите, те се представя в готов вид на титулярите на проекта, при чието одобрение екипът от двойки получава уникални възможности. Участниците в проекта могат да бъдат избрани и при желание да вземат многжество участия в страната и чужбина заедно с други международни участници в проекта под името Daniel & Desiree World Dance Team за Бачата или Isabelle and Felicien World Dance Team за Кизомба, както и шанс да участват в Online Dance Cup. За тези, които нямат такива амбиции, не е задължително да участват на сцена, но получават нови, интересни знания и умения от извора.

Изисквания:

  • 1. Няма възрастови ограничения към участниците в проекта;
  • 2. За да се включите в проекта, е желателно да сте готова сформирана двойка;
  • 3. Включването в проекта става само чрез заплащане на първата такса от 25лв. Това е месечна такса за участие в проекта;
  • 4. Участниците трябва да са танцували и/или в момента да танцуват Бачата/Кизомба според желания проект (проектът би бил труден за абсолютно начинаещи, които не посещават редовна школа по Бачата/Кизомба);
  • 5. ВАЖНО!!! За да участвате в проекта е необходимо да сте сигурни, че искате да участвате в следващите поне 5 месеца ( средна продължителност за работа по една хореография до задоволително ниво) !!!
  • 6. Записването е за един проект, като цената на един проект е 25 лв/месец. Желаещите да участват и в двата проекта, могат да се запишат и в двата, като получават по 10% отстъпка от всеки проект (пакетна цена на двата проекта – 45лв.месец.

За записвания и повече информация: Съни – 0884 626033 и на лично съобщение, както и лично в залата на Sunny Dance studio!

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТОЗИ УНИКАЛЕН ШАНС!!!

World Team Project